Voor wie?

Excited-speakerOf je nu een stereotype overheidsdienaar bent of een eigentijdse, deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij beleid, politiek en het publieke belang — en die vindt dat daardoor het leven van burgers erop vooruit hoort te gaan.
Je bent inmiddels niet meer de enige! De laatste jaren komt geluk als koerswijzer voor overheidsbeleid op steeds meer plaatsen aan de orde.

Ben je politicus, raadslid, gedeputeerde, bestuurder, beleidsambtenaar of -adviseur of ben je op een andere manier bij het beleid van overheid of semi-overheid (zorg, onderwijs, wonen, veiligheid) betrokken? 

De opleiding is óók relevant voor publieke controllers, leden van rekenkamers, en andere financieel specialisten op overheidsgebied; evenals voor statistici en onderzoekers op het gebied van beleidsevaluatie en beleidseffecten (bijv. MKBA) die meer willen weten over de mogelijkheden van geluk (c.q. levenstevredenheid) als indicator of impactmaat.

Beschik je over ongeveer HBO- of universitair denkniveau? (Het gaat niet om het papiertje, maar om dat je prettig mee kunt doen.)

En ben je niet bang om door collega’s te worden uitgelachen als je het woord geluk gebruikt? (Dat is soms nog even de realiteit, maar er valt mee te leven. Bovendien we zullen je goed met weerwoord ‘wapenen’ als je nog in zo’n ingeslapen ambtelijke omgeving verkeert.)

Dan is deze opleiding misschien wel voor jou bedoeld!

Ook als je deze opleiding alleen maar wilt volgen omdat je de inhoud interessant vindt, ben je van harte welkom!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close